NL | FR

Geen Autosalon dit jaar. Maar bij Ford geniet u wel van uitzonderlijke Saloncondities op het hele gamma. Ontdek ze in alle rust en onder veilige omstandigheden bij uw Ford-verdeler. Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u alvast via mail een EXTRA KORTING VAN €250* bovenop de Saloncondities.

Kies uw Ford-verdeler**

Vul hier uw gegevens in zodat wij u de extra korting kunnen toesturen

** Verplichte velden

Gelieve het formulier na te kijken en alle verplichte velden in te vullen.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR CONSUMENTEN: Door het opgeven van deze informatie stemt u ermee in dat er contact met u wordt opgenomen. Door één of meerdere van de onderstaande vakjes aan te vinken, kan u aangeven op welke manier(en) u liefst gecontacteerd wordt. Ford Motor Company (Belgium) gebruikt de verzamelde informatie om u te informeren over producten en diensten, en om onze service aan u te verbeteren. Uw informatie wordt alleen bekendgemaakt aan Ford Motor Company (Belgium) en haar verdelers. Wenst u hierover meer te lezen, bekijk dan het gedeelte over de Privacy Wetgeving. Vink één of meerdere van onderstaande vakjes aan:

1,4-7,0 L/100KM. 32-163 G/KM. (WLTP)

*Geldig bij aankoop van een nieuwe Ford bij een erkende Ford-verdeler in België en GH Luxemburg, van 1/12/2020 t.e.m. 31/01/2021. Deze actie is niet geldig voor Mustang en Mustang Mach-E. De extra korting is inclusief BTW en geldig voor particuliere klanten, Ford personeelsleden en fleetklanten t.e.m. A+ categorie. Deze extra korting is niet van toepassing in combinatie met Private Lease en is niet overdraagbaar aan derden. Slechts 1 maal geldig per aankoop. De geregistreerde persoon heeft recht op een extra korting van €250. Printen is geen noodzaak. Deze extra korting wordt meteen verrekend in de aankoopprijs.