NL | FR

Bij Ford geniet u van uitzonderlijke condities tijdens de maand april op het hele gamma. Ontdek ze in alle rust en onder veilige omstandigheden op afspraak bij uw Ford-verdeler. Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u alvast via mail een EXTRA KORTING VAN €250* bovenop de condities tijdens de maand april.

Kies uw Ford-verdeler**

Vul hier uw gegevens in zodat wij u de extra korting kunnen toesturen

** Verplichte velden

Kies uw voorkeursmoment

Gelieve het formulier na te kijken en alle verplichte velden in te vullen.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR CONSUMENTEN: Door het opgeven van deze informatie stemt u ermee in dat er contact met u wordt opgenomen. Door één of meerdere van de onderstaande vakjes aan te vinken, kan u aangeven op welke manier(en) u liefst gecontacteerd wordt. Ford Motor Company (Belgium) gebruikt de verzamelde informatie om u te informeren over producten en diensten, en om onze service aan u te verbeteren. Uw informatie wordt alleen bekendgemaakt aan Ford Motor Company (Belgium) en haar verdelers. Wenst u hierover meer te lezen, bekijk dan het gedeelte over de Privacy Wetgeving. Vink één of meerdere van onderstaande vakjes aan:

1,4-7,0 L/100KM. 32-163 G/KM. (WLTP)

*Geldig bij aankoop van een nieuwe Ford personenwagen bij een erkende Ford-verdeler in België en GH Luxemburg, van 01/04/2021 t.e.m. 30/04/2021. Deze actie is niet geldig voor Mustang en Mustang Mach-E. De extra korting is inclusief BTW en geldig voor particulieren. Deze extra korting is niet van toepassing in combinatie met Private Lease en is niet overdraagbaar aan derden. Slechts 1 maal geldig per aankoop. De geregistreerde persoon heeft recht op een extra korting van €250. Printen is geen noodzaak. Deze extra korting wordt verrekend in de aankoopprijs.

Milieu-informatie (KB 19/03/2004): www.nl.ford.be/milieu. Verbruiksvoorwaarden en CO2-emissies zijn gemeten op basis van een voertuig met basisuitrusting zoals beschikbaar op moment van de meting. Optionele uitrustingen (zoals velgen en/of banden) kunnen deze gegevens beïnvloeden. De verkopende Ford-verdelers, Ford en de fabrikant van het voertuig zijn hiervoor niet aansprakelijk. Het afgebeelde voertuig kan afwijken van de vermelde wagen. De vermelde WLTP-waarden betreffen een weergave op basis van de kennis waarover Ford deze op heden beschikt. Deze waarden zijn niet finaal en kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen na afloop van het WLTP-certificatieproces. Contacteer uw Ford-verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig, het afgebeelde voertuig of prijs, of raadpleeg www.nl.ford.be.

GEEF VOORRANG AAN VEILIGHEID. ford.be